MENU

Openingsdans

Een openingsdans is een mooie manier om een trouwfeest te beginnen. Een passievolle Argentijnse tango waarin het bruidspaar kan stralen. Bij ons leer je in zes privélessen een prachtige choreografie.

Verras je gasten

Zet de toon voor je bruiloftsfeest en dans in verbinding een op jullie afgestemde Argentijnse tango.

Samen werken we een choreografie uit die bij jullie past. We stellen een serie van pascombinaties samen zodat er een wervelende tangodans tevoorschijn komt. 

Het tarief is 45 euro per lesuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een reactie

Hoi Pieter,

We zijn weer terug van onze fantastische huwelijksreis die volgde op de nog mooiere huwelijksdag! We hebben een geweldige dag gehad met al het moois wat een bruiloft tot een bruiloft maakt.

Na het diner nam de spanning bij ons beiden toe voor onze „verrassings”- tango. Nog even snel een keertje oefenen boven terwijl alle gasten zich beneden verzamelden. En toen…… toen mochten we hem ein-de-lijk uitvoeren!

De muziek ging aan, de fotografen stonden er helemaal klaar voor (want enkel zij wisten wat er ging komen) en bij de eerste klanken van de muziek….werd het muisstil. De passen gingen goed, Ronald en ik waren enkel op elkaar gefocust en het voelde…..als een echte tango! Het was vuur en passie en misschien wel een ontlading van alle emoties van de hele dag.

Pieter, nogmaals heel erg bedankt dat je deze tango-choreografie met ons wilde delen!

Groetjes, Nanda & Ronald

error: