MENU

Privéles Argentijnse tango

Een snelle manier om de Argentijnse tango te leren is privéles. Je krijgt dan 100% aandacht en alle aanwijzingen en tips zijn specifiek voor jou/jullie bestemd. Ook een voordeel is dat de lestijden flexibel zijn te plannen, je zit niet vast aan een specifieke lesavond. 

Individueel

Heb je geen danspartner maar wil je toch deze mooie dans leren? Dat kan met de dansdocent (Pieter) als ervaren danspartner.

In korte tijd leer je de fijne kneepjes van de Argentijnse tango en kun je al snel het dansplezier ervaren.

Desgewenst kun je op een gegeven moment zelf tangosalons (tangofeesten) gaan bezoeken die op bijna iedere dag, maar zeker in het weekend, worden georganiseerd.

Individuele privéles is er alleen voor tangovolgers. Het tarief is 35 euro per lesuur. Volg je bij ons een tangocursus dan is het tarief 25 euro.

Privéles danspaar

Ook als danspaar kun je privéles volgen. Hierbij wordt in detail het danspaar op elkaar afgestemd om samen tot een fijne beleving van de tangodans te komen.

Hebben jullie al danservaring in Argentijnse tango dan kun je privéles nemen om de puntjes op de “i” te zetten of specifieke dansaspecten te verdiepen.

Het tarief voor een danspaar is 45 euro per lesuur. Volg je bij ons een tangocursus dan is het tarief 35 Euro.

Reacties privélessers

Tahmina

Ik weet nog heel goed, de eerste keer dat ik in de auto stapte na mijn eerste tangoles. “Ik wil helemaal niet naar huis.” dacht ik. “Het liefst ga ik terug en neem nog een paar lessen.” 

Al jaren wilde ik op tangoles, maar het kwam er niet van. Drukte was eerst de oorzaak en daarna kon ik bij geen enkel tangoschool terecht die ik benaderde; ik had een vaste danspartner nodig, zelfs voor privélessen.

Bij Tango Jubilo hoefde dat niet. Want Pieter is niet alleen je docent, maar ook je danspartner. Toen ik dat las maakte ik meteen een afspraak.

Tango is geen voorspelbare dans en dat maakt het heel bijzonder. Als dame laat je je leiden door de heer. Je weet niet wat er komen gaat, tango is een gevoelsdans.

Dat gevoel ontbrak bij mij in het begin. Ik was erg gefocust op de pasjes. Maar langzaam liet ik de pasjes los en gaf mij over aan de dans. Dat kwam ook omdat ik me snel op mijn gemak voelde bij Pieter.

Hij is heel goed in staat om zijn kennis over te brengen bij zijn cursisten en dat doet hij met veel geduld. En wat ook belangrijk is: je kunt altijd lachen met hem. Het dansen met Pieter voelt als pure ontspanning terwijl je tegelijk veel leert.

Cindy en Wim

Op internet hadden wij veel tangofilmpjes gezien die ons inspireerden. Maar dat wij binnen 5 maanden ook uitstekend konden dansen hadden wij niet verwacht.

Dat is het voordeel van privélessen. Je hebt de volle aandacht van de docent, fouten worden er meteen uit gehaald. Wat moeilijkere aspecten krijgen extra aandacht waardoor je al snel prettig kunt dansen. Daarnaast bepaal je samen met Pieter waar je het meest aandacht aan wilt besteden: traditionele tango, neotango of milonga.

Onze interesse ging vooral uit naar neotango en daar legt Pieter dan het accent op tijdens de privélessen, hoewel de traditionele tango en milonga zeker ook aan bod komen.

Zo werd iedere tangosalon waar ook ter wereld toegankelijk voor ons. Wij gaan nu in het weekend vaak dansen op live-muziek en op vakantie gaan we altijd op zoek naar tangosalons.

error: