MENU

Wie geven er tangoles?

Britt

Na haar studie aan de Euritmie Academie te Den Haag heeft zij zich verder verdiept in verschillende stijlen van deze expressieve moderne dansvorm. Ze geeft euritmieles aan kinderen en (jong)volwassenen en werkt aan producties voor optredens.

In de Argentijnse tango ontdekte zij prachtige muziek, mooie dansbewegingen en plezier. Ze reist al jaren het land door voor tangocursussen en doet workshops bij Argentijnse maestro’s die regelmatig in Nederland zijn. Sinds 2015 geeft ze met veel enthousiasme tangoles bij Tango Jubilo.

Pieter

Via omzwervingen langs ballroomdansen, dansexpressie en moderne dans kwam hij in 2002 in aanraking met de Argentijnse tango. Na vele tangocursussen, workshops en tangoreizen heeft hij in 2007 Tango Jubilo opgericht om de Argentijnse tango te introduceren in Gorinchem.

Vanaf 2009 tot 2020 was hij ook werkzaam als tangodocent bij tangoschool Anna Rosa in Utrecht op alle dansniveau’s. Hier werkte hij samen met diverse dansdocenten, waarbij het voor hem inspirerend was om met hen didactische ervaringen uit te wisselen.

Samen

Samen willen wij graag vanuit onze danservaringen startende dansparen met de Argentijnse tango kennis laten maken. Dit doen wij op een gestructureerde, heldere en plezierige wijze zodat je een mooie afstemming krijgt met je danspartner en de muziek.

Halfgevorderde tangodansers bieden wij verdieping aan en leren we nieuwe pascombinaties om het tangovocabulaire te vergroten.

Bij gevorderde tangodansers gaan we verder verfijnen en zetten we de puntjes op de “i”.

error: