Tangosalons

Naast tangocursussen organiseert Tango Jubilo ook feestelijke tangosalons en oefensalons
Meer info

Tangosalons

Op onze tangosalons draaien wij 50% klassieke tango’s en 50% prima dansbare neo- of non-tango’s. Dit wordt afgewisseld met tandas tangowals en milonga. Veel dansen, mensen ontmoeten, een gezellig avondje uit. De bar is open, er zijn gratis tapas en iedereen is welkom!

De begintijd van de tangosalon is 21.00 uur en we gaan door tot 24.00 uur. De data voor het najaar van 2018 zijn:

– vrijdag 22 februari 2019 –

– vrijdag 12 april 2019 –

Oefensalons

Na iedere reguliere tangoles kan men op onze oefensalons al het geleerde in praktijk brengen. De begintijd van onze oefensalons is 22.00 uur. Onder het genoegen van een hapje en een drankje kan men naar hartenlust dansen tot 23.30 uur.

Wij ontmoeten jullie graag op de dansvloer!

Danslocatie

De danslocatie is in buurthuis “De Aanlegsteiger” in Gorinchem. We dansen in een sfeervolle zaal met een royale fluweelzachte houten dansvloer. Het adres is: Vissersdijk 30, 4201 ZD in Gorinchem. Door op de onderstaande link te klikken zal er een nieuw venster geopend worden en verschijnt er een plattegrond (Google Maps) met de danslocatie.

Danslocatie Gorinchem

Parkeren

Bij de danslocatie zelf is het betaald parkeren (2 Euro per uur) tot 22.00 uur. Na 22.00 gratis parkeren.

Gratis parkeren kan al vanaf 17.00 uur in parkeergarage Kweeklust. Deze parkeergelegenheid is op 6 minuten lopen van de danszaal (Nieuwe Walsteeg – Korenbrugstraat – Blauwe Torenstraat – Vissersdijk). Door op de onderstaande link te klikken verschijnt er een plattegrond (Google Maps) met deze parkeergarage.

Parkeergarage Kweeklust

Scroll Up