INFO STARTERSCURSUS

Op onze danslocatie in Gorinchem gaat vanaf vrijdag 2 februari 2018 onze nieuwe Starterscursus beginnnen.  In deze Starterscursus leer je gedurende 12 tangolessen op prettige en ontspannen wijze, in eenvoudige stappen, de magie van de Argentijnse tango.

Welke extra’s bieden wij?

Er wordt in de tangolessen voldoende herhaald zodat de pascombinaties niet vergeten worden. Thuis oefenen is dus niet nodig.

Na iedere tangoles maken wij een video-opname van het geleerde in die les en stellen wij deze beschikbaar om te downloaden. Ook krijg je de pascombinaties uitgeschreven per e-mail thuisgestuurd.

Als je meerdere lessen achter elkaar niet kunt komen in verband met bijvoorbeeld vakantie dan kun je de behandelde lesstof via (gratis) privéles inhalen op een andere dag/tijd. Zo hoef je niets te missen en loop je geen achterstand op.

Kortom: aan het einde van de tangocursus is alle lesstof bekend bij alle dansers en danst iedereen de Argentijnse tango!

Aanmelden voor de Starterscursus

Aanmelden voor deze cursus bij voorkeur per e-mail: info@tangojubilo.nl. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan het ook telefonisch (06 – 33 101 525). Voor het deelnemen aan de proefles zijn de volgende gegevens nodig:

  • De namen van de deelnemers (er kan alleen als danspaar worden deelgenomen, it takes two to tango).
  • Een telefoonnummer en/of e-mailadres waarop je bereikbaar bent.

Zodra de aanmelding is ontvangen en verwerkt krijg je een bevestiging.

Wij ontmoeten jullie graag op de dansvloer!

Kom dansen!