INTRODUCTIE PRIVÉLESSEN

Voordelen privéles

Bij privélessen wordt uitgegaan van de persoonlijke aanleg voor dansen. Je krijgt feedback die specifiek voor jou van toepassing is. Dit is zonder meer de snelste manier om de Argentijnse tango te leren, omdat direct tot in de details aanwijzingen gegeven kunnen worden.

  • Je bepaalt zelf het lestempo: Alles wordt aan je dansniveau en leercurve aangepast.
  • Je bepaalt zelf de lestijden: Overdag, ’s avonds of in het weekend (in overleg met de tangodocent). Wisselende lesdagen is eveneens geen probleem.
  • Er is geen verplichting: Je kunt op ieder gewenst moment stoppen met privélessen, of een pauze nemen.
  • Zelf gaan dansen: Je kunt zo snel zelf je weg vinden in de vele gezellige tangosalons.

Foto 11

Mogelijkheden

De privélessen kunnen een verschillend aantal deelnemers hebben (tot een maximum van twee dansparen).

Vraag vrienden en kennissen of ze ook geïnteresseerd zijn om Argentijnse tango te gaan dansen. Naarmate er meer deelnemers zijn zal het lestarief per deelnemer lager zijn.

Er zijn de volgende mogelijkheden:

Individueel: Dit is een prima mogelijkheid om toch de Argentijnse tango te leren als je geen danspartner hebt. In 10 privélessen leer je de Argentijnse tango dansen. Ter info: In de tango bestaat een danspaar uit een leider (meestal een heer) en een volger (meestal een dame). De mogelijkheid van individuele privéles geldt alleen in geval van volgers.

Danspaar: Ken je iemand die ook de Argentijnse tango zou willen leren. Nodig hem of haar uit en neem de (dans)stap. Samen kun je het geleerde oefenen zodat je nog sneller de tango zult kunnen dansen.

Twee dansparen: Met dit aantal deelnemers krijgt iedere danser voldoende individuele begeleiding zodat men nog steeds alle voordelen van privélessen heeft.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.